Yılın En Mükemmel Yeni Ay'ı 🌙


    30 Ağustos 2019 saat 13:37'de Başak burcunda gerçekleşecek olan yılın en şahane Yeni Ay'ına hazır mısınız?

    Yeni Ay'lar ; yeniliklerin, başlangıçların ve değişimlerin enerjisini taşır. Hayatımızda ki döngüleri başlatır. Kendimize dair yeni kararlar, yeni atılımlar, yeni başlangıçlar getirir bize.

    Bu yeni ayı farklı ve mükemmel kılan şey,  gökyüzünde adeta Başak burçlarının büyüleyici dans gösterisi olacaktır. Yeni ay'da ki bu gösteriye Venüs, Mars ve Merkür'de başak burcunda eşlik edecek olup; devrimci Uranüs çok güzel bir 120'lik (üçgen) açı ile adeta müziğin ritmini içimize işleterek bizi bulutların üzerine taşıyacaktır.

Peki hayatımızda yeni başlangıçlar yapmak ve bu yeni ay'ın ilk iki haftasını nasıl değerlendirsek derseniz eğer; işte ufak tüyolar..

Öncelikle unutmayalım ki başak burcunun ağır bastığı bir yeni ay olması sebebiyle, başak burcu temalarının pozitif ve negatif yönlerinin hepsini kullanabilirsiniz.

Başak burcunun mükemmeliyetçi, eleştirel, titiz yönlerini kullanarak  hayatınızda bugüne kadar ertelediğiniz derin analiz gerektiren  konulara yönelebilirsiniz. Sonbahar geliyor, güzel bir dolap temizliği ile giymediğiniz eşyaları ayırabilir, dolabınızın içini muntazam biçimde organize edebilirsiniz. Biraz eğlenmek, keyif almak istiyorsanız başak burcunun eleştirel özelliğini kullanıp, olur olmaz her şeye burun kıvırıp, egonuzu tatmin edebilirsiniz. Rahat olun bazen eğlenceli oluyor:)

Başak burcunun hizmet yönünü kullanarak bu sefer başkalarına değil kendimize hizmet ederek değerlendirebiliriz. Ruhumuzu, bedenimizi temizlemek için çeşitli aktivitelerde bulunabiliriz. Venüs'ün de bu Yeni Ay’da bize eşlik edeceğini göz önüne alıp; güzelleşmek, diyet ve spora başlamak, cilt bakımı yaptırmak gibi temalara yönelip kendimizi şımartabiliriz.

Başak burcunun tertip,düzen, titizlik yönü ile ofiste uzun süredir masanız bekleyen dosyalarınızı arşivleme,bilgisayarınızda ki gereksiz dosyaların temizleme, belki aklınızdan çoktan silinip gitmiş ama telefonunuzda yer kaplayan fotoğraflardan kurtulma, sosyal medyadayız ki artık gereksiz hissettiğiniz paylaşımlarınızı ve takipçilerinizi  silerek hayatınızda yepyeni başlangıçlara yer vermeye ne derseniz?

Başak burcunun genel takıntılı ve sürekli şüpheli tavırlar sergileme hali, bu Yeni Ay’da bizim ruhumuzda da benzer etkileri gösterebilir. Bu dönemde ki kafa karışıklıklarınız, takıntılı hallerinizde ki artış sizi korkutmasın. Şahane yeni ay diye boşuna demedik, böyle durumlarda imdadımıza Uranüs koşarak bizi Sherlock Holmes modundan çıkarıyor.

Gelelim aşk ve ilişkiler konusuna.. Gökyüzünün iki tutkun aşığı Venüs ve Mars el ele bizi yeni ilişkiler, yeni başlangıçlara doğru sürüklüyor. Bu dönemde adım atılacak ilişkiler adına kısaca belirtmek isterim ki; gökyüzünde  bu kadar çok başak burcu varken, bu ilişkilerin uzun soluklu, daha titizlikle ele alınan, daha mükemmeliyetçi bir ilişki tarzı olacağını su götürmez bir gerçek olacaktır.Mevcut bir ilişki içerisinde iseniz; kafanızdaki soru işaretlerinizi giderebileceğiniz, sorunlarınızı masaya yatırıp çözebileceğiniz bir süreç sizlerle olacaktır.

Bu Yeni Ay'ın herkese şifa olmasını ve  yeni başlangıçlarınızın sizlere şans getirmesini dilerim.

Sevgiler,

Gizem







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Chiron'unuzu Keşfedin ve Şifalanın

Ay Dede'den 🌛 Astrolojiye Yolculuk♓

Küçük Bir Transit Hikayesi