Ruhun Pusulası

       Hiç bugüne kadar başarının yol haritasının size verilmesini dilediniz mi?

Bazen başarı kelimesi bizler için muğlak olsa da herkesin kendine göre bir başarı kavramı vardır.

Sizler için başarı nedir? İyi para kazanmak mı? Süper lüks bir villanın verandasında kahvenizi yudumluyor olmak mı? Aşık olmak mı? Çok güzel olmak mı? Evlenip bir yuva sahibi olmak mı? Yurt dışına taşınmak mı? İç huzurunuzu koruyabilmek mi? Spor yapmak mı?Bu örnekleri hayal gücümüze bağlı olarak yüzlercesine çıkarabiliriz. Şimdi gözlerinizi kısa süreliğine kapatın ve sizin için başarının ne olduğunu tanımlayın.. 

Gerçekten bu soruyu şu an kendinize sorduğunuzda cevabını bulamıyorsanız eğer; işte sizlere yol haritası..

Yaşamın anlamı, ruhsal eğilimleriniz, şu ana kadar ki her ruh yolculuğunuzda birlikte olduğunuz 'Ay Düğümleri' geçmişten geleceğe hepimizi sürükleyen sembollerdir. Ay düğümleri ile ilgili kafa karıştırıcı açıklamalar ile karşılaşsak da en kolay ve akılda kalıcı olarak Güney Ay Düğümü'nü geçmiş yaşamlarda ki kişiliğiniz, Kuzey Ay Düğümü'nü bu yaşamınızdaki kişiliğiniz ve gitmeniz gereken nokta olarak tanımlayabiliriz.

Hayatta ki başarınızın gömülü hazinesi Kuzey Ay Düğümü'nün bulunduğu burç ve evdedir.. Kuzey Ay Düğümünün bulunduğu burç; hayatta benimsenmesi, öğrenilmesi gereken karakteristik özellikleri anlatırken, bulunduğu ev ise hangi yollardan geçerek başarıya ulaşabileceğimizi ifade eder.

Yazması kolay yaşaması zor biliyorum. İnsanoğlu bilinmezliğin korkusunu her zaman içinde saklıyor. En zor zamanında güvenli limanı ve en iyi bildiği yöntemlere sığınıyor. Sorularının cevaplarını geçmişte arıyor. Onca yıl geliştirdiği karakterini, hayat felsefesini, bakış açısını değiştiremez sanıyor. Ama bir gün öyle bir fırtına kopuyor ki; ruhunuz artık demirlediğiniz limandan ayrılmak ve kendine yeni güvenli limanlar bulmaya zorlanıyor. Tüm zorluklar neden benim başıma geliyor diye üzülmeyin. Böyle anlarda Kuzey Ay Düğümü'nüzün size önderlik etmesine izin verin. Sizi güçlendirecek nitelikleri benimseyebilmek, konfor alanınızı genişletmek ve potansiyelinizi ortaya çıkarmak yine sizin elinizde. Unutmayın ruhunuz Kuzey Ay Düğümü'nüze ulaşmanız için bu dünyada..

Yeni limanlara doğru yola çıkmanız dileğiyle,

Sevgiler
Gizem

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Chiron'unuzu Keşfedin ve Şifalanın

Ay Dede'den 🌛 Astrolojiye Yolculuk♓

Küçük Bir Transit Hikayesi