Dolunay Kadını Olmak

      Dolunay kadını delidir, ne yapsa yeridir;ama iyidir. Zordur dolunay kadını olarak yaşamak. Ay'ın Güneş ile girdiği hangimiz daha fazla ışık saçacağız savaşını, dolunay kadını ilişkilerinde verir. Ego tavanda, kısasa kısas mekanizması arka planda her zaman çalışan, varlığını, gücünü her zaman ortaya koyan, sen-ben çatışmasının sürekli ortasında olan kadındır, dolunay kadını. En büyük sorunu ilişkilerinde yaşarlar. Çünkü bilinçaltı ve eylemleri hep ikiye ayrılmıştır. Misal, tam kitap okuyacağım diye kahvesini yapıp koltuğuna kurulmuşken bu eylemden vazgeçip, bulaşık yıkamaya gider. Bu nedenle de etrafında tam tabiri ile deli olarak tanımlanır:) Yapmak istedikleri ile bilinçaltının çatışma yaşaması sebebiyle ilişkilerine de bu tutumlarını aynı şekilde yansıtırlar. Bir türlü işin içinden çıkamaz ve oldukları yerde dönüp dururlar. Bu davranışları nedeniyle korkuya kapılıp,kendini suçlar halde depresyonun eşiğine gelirler.Dolunay kadınlarının bu hallerini kontrol altına almaları, otuzlu yaşlarından itibaren, kendilerini sevmeyi öğrendiklerinde ve kabullenişe geçmeleri ile gerçekleşir. Ruhunun doğuştan gelen öğretisi olan abartılı özgüveni, kabul edilebilir seviyeye indirgendiğinde dolunay kadını dengeyi kurabilir ve başarıya ulaşır.

İlişkilerde sorun yaşasalar da en büyük tutunacak dalları yine ilişkilerden geçer. Çünkü insan ilişkilerine çok önem verirler ve hayatında olan insanların ayakları yere sağlam basan kişiler olmasına özen gösterirler. Onaylanma ihtiyacının yanında partnerinden saygı görmesi dolunay kadınını ballı lokma tatlısı kıvamına getirmek için yeterlidir. Duygusal olarak erkeği tarafından tatmin olan dolunay kadını bir süre sonra, içinde fırtınalar kopsa da  ruh halini partnerine yansıtmamayı başarır.

Peki Dolunay Erkeği? Değerli Hocamız hep der ki evlenmek istiyorsanız dolunay fazında doğan bir erkek ile evlenin.Kibarlığı, kendini size adaması ile eş adayı için tam da aradığımız kriterdir. Beyler dolunay doğumlu kadınlardan kaçsınlar:)

Doğum tarihi, doğum yeri ve doğum saatiniz ile hangi ay fazında doğduğunuzu bulabilirsiniz. Güneş ve Ay'ın konumu kişilik analizlerinde sizlere yol gösterici olabilir.

Sevgili bayanlar Dolunay fazında doğan erkekler ile tanışmanız dileğiyle🙏

Bu arada tabi ki bir dolunay kadınıyım:)

Sevgilerimle,
Gizem






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Chiron'unuzu Keşfedin ve Şifalanın

Ay Dede'den 🌛 Astrolojiye Yolculuk♓

Küçük Bir Transit Hikayesi