Kanatlanan Ruhum

Bugün benim doğum günüm. 33 yaşımdan gün alırken Kuzey Ay Düğümü'mü karşılamaya hazırlanıyorum. Daha önce ruhumun hiç deneyimlemediği, dolayısıyla bilinmeyenin korkusunu içimde taşıyarak geleceğime doğru kanatlanıyorum. Bazen cesaretlendiğim bazen de başarısızlığa uğrayacağımın çekincesi ile şu an tam olarak araftayım. Ama biliyorum ki ruhum Kuzey Ay Düğümü'mü deneyimlemek için bu dünyada.

Peki nedir bu Ay Düğümleri? Bir çok mecrada Kuzey Ay Düğümü(KAD) ve Güney Ay Düğümü(GAD) kavramlarını okuyoruz, araştırıyoruz. Bazen tam anladım dediğimiz noktada, kendimizi yine en başta buluyoruz. Güney Ay Düğümü; geçmiş yaşamlarınızdan getirdiğiniz, ruhunuzun en iyi bildiği ve çokça defa deneyimlediği,yaşadıklarından aldığı derslerdir. Ruh artık tüm konularda master yapmıştır ve yeni deneyimler ile yani Kuzey Ay Düğümünü yaşamaya başlayarak hayatta başarıya ulaşacaktır. Kuzey Ay Düğümü, geleceğimizi, daha önce yaşamadığımız ve deneyimlemek zorunda olduğumuz yeni hayat döngümüzü anlatır.

Basit bir örnek üzerinden gidelim. Türkiye'de doğdunuz, çok iyi bir İngiliz firmasında müdür olarak çalışıyorsunuz. Bu noktaya tabi ki kolay gelmediniz. Çok çalıştınız, mükemmel bir ingilizceniz var, çok sayıda kişiyi yönetiyorsunuz. Ama bir gün geliyor ve firma Japonya'da bir fabrika kurmaya karar veriyor. Çok iyi bir yönetici olduğunuz için, fabrikanın kurulumu için uzun bir süre Japonya'da bulunmak zorundasınız. Japonca bilmiyorum ben gidemem deseniz, belki de kariyer hayatınız bitecek. Aslında bir taraftan da o yöne doğru çekiliyorsunuz, çünkü maaşınıza zam gelecek, yeni fırsatların kapısı size açılacak. Gitmek ile gitmemek arasında karar vermeye çalışırken, kendinizi Japonya'da buluyorsunuz ve Japonca öğrenmek zorunda kalıyorsunuz. Çünkü hayata geliş amacınız aslında Japonca öğrenmek:) Siz isteseniz de istemeseniz de hayat sizi Kuzey Ay Düğümünü'zü yaşamaya zorluyor.

Ruhun Kuzey Ay Düğümü'ne doğru kanatlanması elbette ki engebeli ve uzun bir yolculuk olacaktır. Hiç deneyimlemediğiniz bir yolda önünüze çıkan ilk engelde, ruhunuzun en iyi bildiği (GAD)konuya geri çekilirken kendinizi bulacaksınız. Bilinmeyenden korkmak hayatın bir gerçeği; fakat bu yol sizin ruhunuzun dünyaya geliş amacı ve ruhunuzun asıl gitmek istediği yol. Bırakın ruhunuz özgürce yoluna doğru kanatlansın..


Sevgilerimle,
Gizem

(Kuzey Ay Düğümü'me gitme yolunda desteğini benden esirgemeyen Sevgili Yeşim Çinçeoğlu'na sonsuz teşekkürler..)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Chiron'unuzu Keşfedin ve Şifalanın

Ay Dede'den 🌛 Astrolojiye Yolculuk♓

Küçük Bir Transit Hikayesi